avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obtinere diploma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obtinere diploma

buna ziua, prin prezenta adresa va rog sa imi comunicati pe cat este posibil urmatoarele :
1.In anul 2009 am terminat la Fac. de Management Brasov - specializarea CIG ID ,(am aflat cand am ridicat adeverinta ) specializarea CIG Brasov ID ,desi, pana atunci d-nele secretare ne-au spus ca apartinem de Bucuresti ca acolo ne sunt si diplomele de liceu .
Mentionez ca in anul 2006 m-am inscris la MFC - specializarea CIG Bucuresti ,
2. Adeverinta eliberata este semnata de cei de la MFC Bucuresti de Dl Decan Ghiorghita Eugen si cu antetul de Bucuresti si in adeverinta se specifica cum ca am terminat la Brasov , si acum sa aflu ca de fapt nici nu este acreditata s-au cel putin autorizata provizoriu ID (desi eu m-am inscris la ID Bucuresti nicidecum la BV) ??
3. In anul 2009 am fost acceptata la master si am terminat anul I , , am intrebat la Universitatea respectiva daca pot sa sustin licenta la ei mi-au spus ca asa ceva nu se poate sa sustii licenta de 2 ori …. ( curios am primt un raspuns de la birou eliberari diplome in legatura cu cei care m-au inscris la master ca asa au crezut si ei la momentul respectiv , adica Universitatea Spiru Haret ca este in regula si asa au comunicat si ei mai departe ) cine este vinovat in acest caz si cine ne va despagubi pe noi ????
4. Consider ca este cea mai grava problema din moment ce eu ocup o functie de conducere director economic (in urma adeverintei eliberata de Universitate) am semnat acte ......, ca dupa 1 an sa aflam ca aceste adeverinte nu valoreaza nimic vin si va intreb retoric cine este VINOVAT ( nu este un caz penal )????????
Ce ma sfatuiti sa fac pana nu este fff tarziu (desi este…..)sa deschid proces
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 9 Iulie 2010
Vinovati sunt cei de la Universitate .. pe ei trebuie sa- actionati in judecata.

Din cate stiu , programele de studiu deschise de Universitatea "Spiru Haret" fara obtinerea autorizarii sau acreditarii din partea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) si scoase in afara legii de Ministerului Educatiei sunt ilegale, a decis in mod definitiv si irevocabil Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).
In speta, specializarea management (Braşov) ID nu avea aprobare sau acreditare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Probleme eliberare diploma licenþã universitate neacreditatã Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Am facut Facultatea Educatie si Sport,Universitatea Spiru Haret Bucuresti. am terminat in 2010, am fost sa iau diploma de licenta de la ei si nu ... (vezi toată discuția)