avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... relicentiere spiru haret
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

relicentiere spiru haret

buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de a aparea OG 10/2009) dar nu am diploma de licenta , este corect sa mai sustin inca odata licenta sau cum pot sa obtin diploma de licenta .Mentionez ca in data de 12.07.2010 am facut cerere pt eliberare diploma la urgenta si este aprobata si am si nr inregistrare si acum imi spun ca mai trebuie sa sustin licenta cum este corect sa procedez ....sa imi fac cerere pt sustinere s-au nu va multumesc !!!!!!!
Cel mai recent răspuns: bibipui , utilizator 21:16, 23 August 2010
Ar putea sa fie neconstitutional acest act normativ.
Va trebui sa mai sustii odata examenul de licenta ca sa-ti fie diploma recunoscuta, chiar daca iti era eliberata tot nu era valabila;
E rau ca nu v-ati interesat atunci cand v-ati inscris daca facultatea este sau nu acreditata.
~ Conținut șters la cerere ~
#-o
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
natty1954natty1954, utilizator
dl_costas a scris:

Va trebui sa mai sustii odata examenul de licenta ca sa-ti fie diploma recunoscuta, chiar daca iti era eliberata tot nu era valabila;
E rau ca nu v-ati interesat atunci cand v-ati inscris daca facultatea este sau nu acreditata.


eu m-am interesat cand m-am inscris in anul 2006 , pt ca eu contractul de studii l-am semnat pt sectia acreditata adica MFC Bucuresti sectia CIG ,dar,m-am trezit ca trebuie sa imi ridicam adeverinta din Brasov de la Fac.de Management !!!!!nici macar nu ne-au comunicat acest lucru (a fost un troc intre Bucuresti si Brasov ,presupun ....... ) ca nimeni nu stie s-au nu vreau sa ne spuna cum am ajuns la BV.

Alte discuții în legătură

Obtinere diploma natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, prin prezenta adresa va rog sa imi comunicati pe cat este posibil urmatoarele : 1.In anul 2009 am terminat la Fac. de Management Brasov - ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)