avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata factura

o socetate romanesca cu asociat 100% persoana juridica a primit o factura de la un furnizor roman. Plata facturii, insa, a facut-o firma straina ( actionarul majoritar) din contul sau de banca. Intrebarea mea este cum inregistrez in contabiliate plata catre furnizor atata timp cat nu au plecat bani de la mine din cont catre furnizor ci de la firma straina catre furnizor? Eu trebuie sa sting cumva datoria.

Alte discuții în legătură

Firma b plateste datoriile firmei a. cactusul cactusul O firma A nu isi poate plati furnizorii. A apelat la o alta firma B care sa-i plateasca datoriile catre furnizori. Firma A emite factura catre firma B prin ... (vezi toată discuția)
Furnizor platit,dar nu am chitanta cristinaneacsu cristinaneacsu Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:La societatea la care lucrez am gasit o factura din anul 2005 pe care scrie achitat numerar(nu este precizat ... (vezi toată discuția)
Inreg.contabile ptr.imprumut Vilcu Gina Vilcu Gina buna ziua, va rog sa ma invete cineva: administratorul societatii a incheiat un contact de imprumut catre firma pe care o administreaza in suma de 90000 lei, ... (vezi toată discuția)