avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predarea actelor pe baza de proces-verbal de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predarea actelor pe baza de proces-verbal de predare-primire

La data de 29 iunie mi-am incetat activitatea la o societate unde am avut functia de contabil. Cand m-am angajat nu am primit nimic pe proces verbal. Cand am ajuns cu nota de lichidare la "Sef serviciu financiar-contabil" a refuzat sa-mi semneze deoarece nu am predat actele si soldurile conturilor din balanta printr-un proces-verbal. Daca nu am toate semnaturile pe nota de lichidare, nu-mi pot lua banii si cartea de munca (potrivit unei note interne date de catre conducere).
Ce pot face in situatia asta?
Chiar trebuie sa fac acel proces verbal de predare-primire?
Multumiri anticipate celor care imi pot oferi o informatie!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 13:19, 23 August 2007
Faceti o plangere la ITM.

Procedura de predare primire trebuia prevazuta in ROI si fisa postului. Daca aceasta procedura nu exista in aceste acte masura este abuziva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnete de munca pierdute de catre itm - solutia? ContSters37581 ContSters37581 Ma puteti ajuta cu un articol de lege din care reiese ca nu se predau carnetele de munca decat pe baza de proces verbal (sub semnatura)? ITM-ul o tine una si ... (vezi toată discuția)
Va rog este urgent,am nevoie de un raspuns mariuscostel mariuscostel Buna ziua,in data de 29.07.2010 mi s-a semnat decizia de incetare a activitatii cf art 55 lit b ,din codul muncii,la fel si cererea de incetare a ... (vezi toată discuția)
Fisa de lichidare, inventar magdalena_i magdalena_i Sunt in preaviz de 5 zile. Lucrez la punctul de lucru al firmei (judet Arges), firma avand sediul social in Rm Valcea (judet Valcea). Va rog respectuos sa-mi ... (vezi toată discuția)