Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi

Buna ziua.ma numesc Claudia.
Santem cinci frati,parinti sant separati,mama sa recasatorit legal iar tatal traieste in concubinaj.In actele de proprietate a casei este tatal.
Tatal meu a decis ca casa parinteasca sa o dea cu titlu de proprietate a unui singur frate, specific cat este in viata nu dupa moartea lui.
Este legal? Poate vinde totul unui singur fiu?Si noi ceilali 4 feati sa nu mostenim nimic la moartea lui?Va multumesc astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: monti elena , utilizator 15:59, 10 Iulie 2010
Buna ziua!
Cum a dobandit proprietatea?
tatal meu anca nu a trecut nimic pe numele fratelui .dar este decis.
cum a devenit proprietar?
A cumparat casa, a construit-o singur?
In principiu daca este unic proprietar poate face ce vrea, fara acordul copiilor. Doar in momentul in care acesta decedeaza atunci vin mostenitorii.
Va Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara mă confrunt cu următoarea problema! suntem 8 frați ... Marin Maria 61 Marin Maria 61 Buna seara Mă confrunt cu următoarea problema! Santem 8 frați la părinți și tatăl nostru a decedat în anul 1988 atunci sa discutat că toți să ... (vezi toată discuția)
Suntem cinci frati. tatal meu a ramas singur cu doi copii și s-a căsătorit ... Varga Melinda Varga Melinda Buna ziua. Suntem cinci frati. Tatal meu a ramas singur cu doi copii,sí s a casatorit cu mama mea. Eu m am nascut inainte sa se casatoreasca,dar la urma m ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire cristina1980 cristina1980 buna ziua. mama mea in urma divortului a dobandit un apartament suntem 2 frati si ea doreste sa stie care ii sunt drepturile ei in acest apartament si ce act ... (vezi toată discuția)