avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... coruptie sexuala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

coruptie sexuala?

buna seara.am savarsit o fapta.urind in boscheti,doua fete s-au holbat la mine(minore)vazand ca se uita,am inceput sa ma masturbez.acestea au fost interesate de ce fac si au venti mai aproape,s-au aszet pe o banca si s-au uitat la mine pana la sfarsit,dupa care mi-au facut cu mana si au spus sa mai trec pe acolo.pot avea dosar penal?daca ma dau la politie,ce pot patii?ele au vrut sa vada.nu au fost martori de fata,numai cele doua fete.
Cu tot respectul,cred ca atitudinea dvs,reclama cel putin niste sedinte la un psiholog,dar poate fi vorba si despre mai multe decat atata.
Pentru a vorbi despre comportarea acelor fete sau de ce a fost declansata ea,ar trebui sa le cunoastem,dar cu privire la persoana care ne-a relatat cele de mai sus,probabil ca ar fi mai multe de spus,cu conditia sa avem specilizarea sa dam un diagnostic
@andrei 888, fiti convins ca daca v-ar prinde politia , ar fi grav pentru dvs.
Cat priveste aspectul instigarii de catre cele 2 fete, nu as zice, in primul rand ca pentru a ne afla in prezenta infractiunii de coruptie sexuala ar trebui ca actele cu caracter obscen sa se savarseasca in prezenta unor persoane minore. Daca fetele erau minore , nu putem vorbi despre instigare, in sensul legii penale.
Este pe buna dreptate un comportament deviant si cred ca @andrei 888 ar trebui sa isi puna serios problema consultarii unui psihiatru.
cu tot respectul,aveti dreptate,doar ca domnul in cauza poate invoca necunostiinta varstei minorelor,daca fetele sunt mai bine dezvoltate si arata mai ``mari`` de 18 ani.

fiind student la medicina,eu i-as rcomanda domnului in cauza un consult psihiatric,complementar cu cel psihologic,deoarece nu cred ca este la prima sa fapta de acest gen.


intrati pe un forum psihologic si pe unul medical,sper sa va ajute.
minorii fiind interesati/curiosi, dpdv psihologic,multi se uita cu curiozitate la astfel de cazuri,asta nu inseamna ca la toate fetele le place asa ceva,cred ca la nici una.
interventie moderator

@dragi colegi, sa nu deturnam discutia de la scopul sau initial. Va multumesc.
eu pur si simplu nu inteleg,de ce,pe fiecare forum roamnesc,se ajunge de la un subiect de interes public,la acuze si jigniri venite din partea forumustilor.

partea cu animalele care fac sex in public,era mai mult o gluma,de aceea amm si ras.

e imi cer scuze pentru ce am scris,deoarece nu m-am facut inteles.din parte celorlalti nu astept scuze.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce inseamna corupere minori denvaru denvaru efectiv ce inseamna corupere de minori cum incepe infractiunea? (vezi toată discuția)
Ajutor! miss_fitze_zuzulake miss_fitze_zuzulake am si eu o intrebare daca parinti unei fete minore (care a trecut de 17 ani (ea),17 ani si 5 luni si el 23 de ani si 3 luni) ...... se duc la politie .... sa-l ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)