Buna seara.Tatal meu a decedat in luna octombrie 2009 si a lasat un testament olograf in favoarea fratelui lui, prin care ii lasa toata averea. Intrebarea mea este daca acest testament poate fi atacat ? Mentionez ca sunt singura fiica si ca acest testament a fost expertizat grafologic de catre unchiul meu.Va multumesc anticipat pentru raspunsul pe care o sa-l primesc.
In CM ul din decembrie sunt unica mostenitoare, unchiul meu solicita anularea acestuia pentru ca atunci cand a fost intocmit nu s-a tinut cont de testament. Mentionez ca eu nu am stiut de existenta lui.
Nu se schimba situatia.
Unchiul si cere drepturile, dvs. le cereti pe ale dvs.
Oricum ramaneti cu jumatate, nu aveti cum sa culegeti tot, pt ca asta a fost dorinta defunctului. Daca facea testamentul autentic ( la notar) i-ar fi spus cineva ca trebuie sa va respecte rezerva.
Buna Seara,
Va scriu după o lunga perioada, cei drept între timp a avut loc un proces care s-a terminat in favoarea mea , adică s-a dovedit ca testamentul a fost fals conform expertizei grafologice, dar cu posibilitatea de a face apel, lucru care s-a intamplat.
Întrebarea mea este ce șanse mai are?
Daca analiza grafoscopica a aratat ca e fals, unchiul nu mai are nici o sansa. Depuneti si o plangere la procuratura, daca nu a fost sesizata de instanta
Testament
paraschiv mariana
Buna seara,
Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)