avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum se infiinteaza srl?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum se infiinteaza srl?

Buna.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie cum se infiinteaza un srl pentru colectare
fier vechi. Ce autorizatii, ce acte si cam cat costa daca aveti idee.
Aveti idee cumva si daca functioneaza asta la ora actuala? Sper sa imi raspundeti cat mai sincer si mai urgent. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 12:19, 12 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
srl se infiinteaza la registrul comertului sau mergi la un cabinet de avocatura care face toate demersurile infiintarii unei societati.
informatii pe www.onrc.ro
Mai mult verificati si legislatia din 2010. Modalitatea de infiintare a unei societati comerciale a suferit cateva modificari.
Mult succes,
Buna ziua,
Infiintarea firmei se face la fel ca in cazul oricarui SRL obisnuit. Nu sunt necesare avize, sau autorizari prealabile..

Ulterior, pentru a va desfasura activitatea in mod legal, va trebuie sa aveti in vedere o serie de detalii, cum ar f:
→ Punctul de lucru nu trebuie sa fie amplasat intr-o zona rezidentiala, comerciala, etc, ci intr-o zona industriala, sau la limita unei zone industriale;
→ Autorizatia de Mediu, mai exact demersurile de autorizare pe linie de mediu, reprezinta urmatoarea etapa, ce trebuie parcursa dupa infiintarea punctului de lucru si obtinerea Certificatului Constatator de la Registrul Comertului;
→ Apoi este necesara obtinerea unui Certificat de Urbanism pentru punctul de lucru;
→ Dupa care urmeaza o serie de demersuri la Primaria Capitalei (obtinere aviz), Prefectura (obtinere autorizatie de colectare), Administratia Financiara si Primaria de Sector (pentru municipiul Bucuresti);
→ De asemenea, foarte important, societatea trebuie sa incheie un contract cu o firma de salubrizare.

Bineinteles, sunt o serie intreaga de detalii, pentru fiecare demers in parte..
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate o indrumare. ContSters75393 ContSters75393 Am o soc. comerciala (srl) si am activat de curind inca un cod caen ptr. comert cu ridicata a deseurilor(fier ,baterii etc) .Ce ma intereseaza este cum ... (vezi toată discuția)
Infintarea unei discoteci cu bar chirchisoiu chirchisoiu Buna seara. Am o mare rugaminte. Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie ce acte trebuiesc pentru infiinatrea unei societati (discoteca cu bar, fara ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)