avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale daca se poate o indrumare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

daca se poate o indrumare.

Am o soc. comerciala (srl) si am activat de curind inca un cod caen ptr. comert cu ridicata a deseurilor(fier ,baterii etc) .Ce ma intereseaza este cum trebuie sa imi desfasor activitatea ptr a fi in regula din p.d.v legal si aici fac referire ce trebuie sa aiba sau sint obligat avize ,cantar, casa de marcat sau daca cineva stie exact cum artrebui sa arate o astfel de afacere.Orice indrumare este bine venita.Va multumesc tuturor .Pa.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 11:02, 17 Ianuarie 2011
Pe scurt, principalele chestiuni, pe care trebuie sa le aveti in vedere sunt:
1) punctul de lucru nu trebuie sa fie amplasat intr-o zona rezidentiala, comerciala, etc, ci intr-o zona industriala, sau la limita unei zone industriale;
2) urmeaza demersurile pt obtinerea Autorizatiei de Mediu;
3) apoi este necesara obtinerea unui Certificat de Urbanism pentru punctul de lucru;
4) dupa care urmeaza o serie de demersuri la Primaria Capitalei, Prefectura, Administratia Financiara si Primaria de Sector (pentru municipiul Bucuresti);
5) de asemenea, foarte important, societatea trebuie sa incheie un contract cu o firma de salubrizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se infiinteaza srl? diana_creatza19 diana_creatza19 Buna. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie cum se infiinteaza un srl pentru colectare fier vechi. Ce autorizatii, ce acte si cam cat costa daca ... (vezi toată discuția)
Societate de colectare deseuri ana & maria ana & maria o soc. com. care se ocupa cu colectarea de deseuri feroase si neferoase, are nevoie de autorizatie de functionare de la primarie? Am intrebat la primarie 2 ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate colectare fier vechi bogdan76ers bogdan76ers cum poate primaria sa inchida o societate care colecteaza fier vechi ce functioneaza fara avizul acesteia, daca aceasta detine autorizatie de mediu valabila. ... (vezi toată discuția)