avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reglementari legale pentru greva foamei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reglementari legale pentru greva foamei

CARE ESTE CADRUL LEGAL INTERN SI COMUNITAR REFERITOR LA GREVA FOAMEI?
UNDE TREBUIE ANUNTATA ACEASTA FORMA DE PROTEST DE CATRE PERSOANA CARE URMEAZA SA INTRE IN GREVA FOMEI?
DE MENTIONAT CA PERSOANA NU FACE GREVA FOAMEI PENTRU MOTIVE CAUZATE DE PROBLEME LA LOCUL DE MUNCA CI PENTRU MOTIVE PERSOANALE CAUZATE DE O INSELACIUNE DIN PARTEA UNUI ASA ZIS INTREPRINZATOR IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 12:13, 12 Iulie 2010
Nu cred ca este cea mai indicata forma de protest,avand in vedere repercusiunile asupra sanatatii persoanei in urma unei astfel de masuri.
Poate exista alte modalitati de rezolvare a problemei fara a lua o hotarare dificila si cu eventuale urmari
Pe de alta parte cred ca trebuie sa dati mai multe amnunte de genul,unde ar dori sa faca greva foamei si pentru care fapte
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Nu exista cadru legal pentru aceasta forma extrema de protest…

Acel constructor care v-a inselat nu poate fi chemat in judecata?
Alegeti aceasta forma de protest pentru a obtine ce? Autoritatile sa cerceteze inselaciunea? Ati reclamat inselaciunea?

De regula este anuntat medicul… Pentru ca la un moment dat organismul dv o va lua razna si trebuie sa fiti supravegheat…

Daca doriti sa faceti greva foamei pe domeniul public, de exemplu, aveti nevoie de acordul primariei pentru a protesta – in caz contrar riscati sa fiti ridicat de jandarmi, dus la spital si amendat…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greva foamei pe spatiu public andle andle Doresc sa stiu care sunt conditiile pentru a face greva foamei pe un spatiu public.Unde trebuie sa merg sa anunt acest lucru? Ce altceva trebuie sa stiu ca sa ... (vezi toată discuția)
Marire de salariu geany_n geany_n Lucrez intr-un hypermarket in Constanta de 2 ani. Anul trecut in luna martie ne-au marit salariile cu 50 ron. Acum s-au facut niste evaluari in urma carora ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie concediere art 65 (1) art65 art65 Concedierea mea s-a facut pe motive economice care sunt reale. Vreau sa contest decizia fiind f dubioasa deoarece: -prima transa de concedieri a fost facut ... (vezi toată discuția)