avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... greva foamei pe spatiu public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

greva foamei pe spatiu public

Doresc sa stiu care sunt conditiile pentru a face greva foamei pe un spatiu public.Unde trebuie sa merg sa anunt acest lucru? Ce altceva trebuie sa stiu ca sa nu am probleme cu legea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 06:30, 18 Aprilie 2010
Eu personal,nu agreez aceasta forma de protest pentru simplul fapt ca aceasta poate avea repercusiuni ,chiar foarte grave asupra snatatii persoanei care o ia aceasta atitudine.
Din cate cunosc,trebuieste anuntata politia si salvarea pentru a vi se asigura ingrijirile medicale,in cazul in care apar tulburari de sanatate.
Cu tot respectul,cred ca ar trebui ianinte de a proceda la o astfel de forma de protest,sa va ganditi la repercusiuni.
Ganduri bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari legale pentru greva foamei ankas ankas CARE ESTE CADRUL LEGAL INTERN SI COMUNITAR REFERITOR LA GREVA FOAMEI? UNDE TREBUIE ANUNTATA ACEASTA FORMA DE PROTEST DE CATRE PERSOANA CARE URMEAZA SA INTRE ... (vezi toată discuția)
Cadru legal pentru declansarea grevei foamei... ContSters14496 ContSters14496 Daca in cetatean doreste sa intre in greva foamei pentru a isi apara niste drepturi ori pur si simplu ca modalitate de protest, ce legislatie se aplica acestei ... (vezi toată discuția)
Greva foamei aiurelu36 aiurelu36 Vreau sa fac greva foamei,pentru a recupera niste bani munciti cinstit, de la firma la care lucrez,cum sa procedez ,pe cine sa instiintez (medic politie?) (vezi toată discuția)