avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Am si eu o intrebare:
un salariat a fost transferat la alt angajator, dar la "modificare contract", in revisal, am trecut "transfer la alta entitate a angajatorului", ulterior am observat ca nu a fost trecut corect.
Ce se mai poate face? cum pot repara greseala, deorece mie imi apare activ contractul persoanei...
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 10:41, 12 Iulie 2010
Corectati exact asa cum ar fi trebuit sa depuneti "initiala" .Exista buton de remediere erori.(rectificativa)

mc
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
ContSters109653, utilizator
am incercat sa intru la "modificare contract" si sa selectez altceva...dar tot activ imi apare, nu apare "x"-ul acela...care arata ca contractul a incetat:(
Trebuie sa faceti decizie de incetare CIM. Selectati articol ....nu mai exista forma "transfer".

mc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numarul de contract gresit in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am gresit nr contractului in revisal. Este corect daca apas butonul Contracte, apoi al 2 lea chenar Operatii contract, corectie si modific nr. ? ... (vezi toată discuția)
Corectie in revisal vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi rezolv o problema. La inregistrarea unui contract in revisal am gresit meseria (cor-ul) , dupa o perioada am observat ... (vezi toată discuția)
Contract eronat inregistrat in revisal Ana2703 Ana2703 Buna ziua! Am un angajat cu perioada determinata, a carui contract individual de munca expira pe 01.03.2014. Din greseala (confuzie de nume) i s-a ... (vezi toată discuția)