avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie in REVISAL

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa-mi rezolv o problema.
La inregistrarea unui contract in revisal am gresit meseria (cor-ul) , dupa o perioada am observat si am facut o corectie, dar cum o greseala aduce alta dupa sine , de data aceasta am gresit data de la care produce efecte, care ar fi trebuit sa fie data initiala de inceput a contractului. Am tot incercat o alta corectie dar din moment ce codul meseriei este corect nu mai pot face o alta corectie. Va rog sa-mi spuneti daca mai exista o solutie in acest caz.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 26 Noiembrie 2014
Se poate corecta data de la care isi produce efectele .
va rog mult sa-mi spuneti cum sa fac efectiv aceasta corectie pentru ca am incercat dar nu imi apare in raportul per salariat
Raportul per salariat nu are nicio valoare juridica.
In acest sens, angajatorul poate elibera salariatului (conf. art.8 alin.3 din HG nr.500/2011, modificata si completata), la cererea scrisa a acestuia, documente care sa ateste situatia reala a activitatii desfasurate de acesta pe durata executarii contractului.

Corectie c.i.m. REVISAL
- Operatia permite corectarea informatiilor unui contract deja adaugat in cadrul aplicatiei, in cazul in care acestea au fost adaugate initial gresit. Selectarea acestei functionalitati deschide ecranul in care se vor modifica date referitoare la inregistrarea selectata.
Modificarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul "Corectie" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte".

- Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi corectat contractul si se apasa butonul "Continuare".

- Se ajunge pana la pagina unde apare data de la acre isis produce efectele si se corecteaza aceasta data.

- Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza".

- Se genereaza fisierul care se va depune/transmite la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omitere modificare salar in revisal econo econo In luna ian.2014 se modifica timpul de lucru al unui angajat la 4h si salariul de la 850 la 450. In revisal s-a omis modificarea la salar , dar pe stat apare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata in revisal isobelbella isobelbella buna ziua, am facut si transmis in acelasi timp o modificare eronata de salariu in revisal ( in urma incheierii unui act aditional) trecand gresit anul: in loc ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal gabrieladina gabrieladina In situatia unui angajat cu timp partial, timpul de munca a fost initial de 2 ore/saptamana, dupa 2 luni prin act aditional timpul de munca a fost modificat la ... (vezi toată discuția)