avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salar

Buna ziua, prietenul meu are un credit nevoi personale la care nu iși mai poate platii ratele.Deasemenea mai are un credit cu ipoteca, la acesta incă achita ratele.Este posibil sa i se instituie o ipoteca de rang 2 de catre a doua banca la care nu isi mai plateste creditul de nevoi personale , este vorba de o suma undeva in jurul valorii de 3500 euro.Deasemenea in eventualitatea in care ne vom casatori se poate sa imi puna mie poprire pe venituri, sau chiar pe bunurile ce le vom achizitiona dupa casatorie??.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Crisy , utilizator 18:19, 12 Iulie 2010
Nu este posibil sa i se instituie ipoteca de rang 2.Poprire pe venituri nu va pune dar dupa casatorie poate pune banca sechestru pe cota parte de bunuri ce-i revin sotului.
De asemenea(scuzați-mi greșelile gramaticale, graba :D)Mulțumesc mult pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu preluare datorii la banca?! Ion Soldat Ion Soldat Buna ziua, doresc sa ma casatoresc cu o persoana care are un credit de nevoi personale fara ipoteca la banca, neplatit de 7 luni. Are pensie, nu are alte ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)