avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... consecinte neplata factura societate produse cosmetice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

consecinte neplata factura societate produse cosmetice

Buna ziua.Am o factura neplatita la Avon,de 460 ron.Cei de la Avon au inmanat probabil dosarul unei firme de recuperari,care ma tot streseaza cu telefoane.Stiu prea bine ca ma pot da in judecata pentru debitul restant...insa..ce vreau sa stiu...pentru o suma de 460 lei aceste firme de recuperari recurg la calea judiciara pentru recuperarea datoriei?
Cel mai recent răspuns: Ioan Alexandrescu , Alte profesii 20:11, 12 Iulie 2010
Da si suma nu va ramane 460 lei intrucat vor curge penalitati substantiale pentru neplata debitului la termen asa ca cel mai bine ar fi sa platiti datoria.
puteti sa o platiti si in 2-3 rate daca nu aveti posibilitatea.altfel suma va creste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata credit bancar ami11 ami11 Buna seara, As dori si eu o informatie ,daca se poate. Am un credit fara ipoteca,pentru nevoi personale.Daca nu pot sa mai achit creditul din motive ... (vezi toată discuția)
Calcularea datoriei catre o firma de recuperari creante meme1234 meme1234 as dori sa stiu atunci cand o datorie ajunge la firma de recuperari creante, firma respectiva, ce suma poate reclama cu temei legal? ma refer cat restanta ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila 2001/ plata penalitati din 2002 prin urmarire societate de recuperari mihaelacorneliadragomirescu mihaelacorneliadragomirescu Am un contract cu o firma de telefonie mobila din 2001. Acesta a fost intrerupt pt neplata in 2002. Contractul a ajuns de atunci la o firma de recuperari. Suma ... (vezi toată discuția)