avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calitatea de martor si parte vatamata in proces penal.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calitatea de martor si parte vatamata in proces penal.

Daca ai calitatea de martor si parte vatamata in acelasi proces penal,poti deveni si parte civila daca procesul penal se afla la fond.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:07, 13 Iulie 2010
Nu puteti avea si calitatea de martor si pe aceea de parte vatamata..ori una ori alta.
daca sunteti parte vatamata si doriti anumite despagubiri de la inculpat va puteti constitui parte civila.
Perosana vatamata poate fi ascultata ca martor daca nu este constituita parte civila sau nu participa in proces ca parte vatamata( art. 82. C. pr. penala) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt martori iff iff Tatal meu a fost batut de niste indivizi , el stie cine sunt . a scos certificat medico legal . a depus plangere, dar ce se va intampla pt ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere parte vatamata MihaiCL MihaiCL Buna seara. Am un dosar penal la judecatoria Targu Secuiesc in care am calit de invinuit. Primul termen a fost in Ianuarie cand am cerut amanare pt angajare ... (vezi toată discuția)
Dosar penal qeruta qeruta Buna seara Am fost chemata la parchet in calitate de parte vatamata in cauza privnd un dosar penal.As dori sa stiu daca aceata incadrare se poate schimba si ... (vezi toată discuția)