avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cine semneaza actele dupa disponibilizari?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cine semneaza actele dupa disponibilizari?

Am o dilema.Pana acum actele /cererile/adresele,de la Serviciile de Evidenta a Persoanelor erau semnate de seful serviciului.In urma reorganizarii conform OUG 63/2010,ramanand doar 4 persoane,serviciul s-a desfiintat,devenind un compartiment,deci automat si postul de sef a fost eliminat.Legal am inteles ca acesta atributie ii revine de drept secretarului de care apartinem in organigrama.D.l secretar va putea sa delege ,sa imputerniceasca, printr-o dispozitie ca semnarea acestor acte sa se faca de unul din lucratori?Ar fi legal?Tinand cont de faptul ca acest functionar nu mai incaseaza spor de conducere el poate refuza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: cristina 33 , utilizator 12:47, 16 Iulie 2010
Daca postul de sef,in urma a OUG 63/2010 a fost restructurat si secretarul nu mai indeplineste legal functia de coordonare,atunci cine semneaza actele,totusi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decedat viu ? sagitt sagitt Matusa mea a decedat in 2007 (asa declara vecinii), am cautat la biroul de stare civila S4 in dosarele din 2004 pana in2008 si nu am gasit Certificatul de ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 63/2010 privind restructurarile la nivel local alexandru andra alexandru andra S-a publicat in MO nr.450/02.07.2010.. La institutie infiintata prin HCLSector... cum , cati ramanem..... Poate ordonatorul principal de credite sa propuna ... (vezi toată discuția)