avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, redobandire permis

buna,am o rugaminte daca ma pueteti ajuta,de 1 mai am avut un grav accident.fiind inconstient mi-au luat sange si a iesit 0.7 si la a 2 proba 0.5 au trecut 2 luni de cand mi-a expirat dovada,nu am lovit pe nimeni cu cine am fst in masina nu au patit nimic unul o zgarietura, celalalt s-o lovit la piept!amandoi o dat declaratii ca nu pretind nimic de la mine!peste cat timp imi primesc permisul inapoi?multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 20:18, 19 Iulie 2010
Daca a zis ca poti sa mergi la parchet inseamna ca s-a deschis dosar penal acesta urmand sa fi solutionat cu neinceperea urmarii penale sau scoaterea de sub urmarire penala,dar avand in vedere ca sunt foarte multe dosare la parchet aceasta solutionare v-a mai dura cateva luni.
multumesc,am uitat sa zic ca accidentul a fost loc.praid,unde am iesit de pe drum ocolind o masina care venea pe banda mea de mers partea dreapta a masinii a mers pe pietris si cand am revenit pe drum masina a derapat (din cauza pietrisului)nu am mai putut controla masina,deci nu am atins nici o masina,nimic,am iesit de pe drum si acolo m-am rasturnat de cateva ori,un politai mi-a zis care a fst la fata locului,ca dak in alcolemie o sa fie peste 0.8 o sa primesc o amenda penala,a dar nu am avut 0.8 deci dvs ziceti ca 3-4 luni sigur nu imi da inpoi permisul?din cauza alcolului sau din cauza accidentului?
Din cauza alcoolului.(ca din accident nimeni nu a fost ranit si nimeni nu a formulat plangere).

av. M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident - alcoolemie madalina 84 madalina 84 tatal meu a avut un accident cu masina se afla pe un drum cu cedeaza , la intersectie a incetinit ca sa se asigure si din cauza masiniilor aflate pe trotuar a ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa astept pana se da o rezolutie in cazul alcoolului la volan? juice juice Buna ziua, Am fost prins baut la volan, 0.5 la mie la proba de etilotest, apoi mi s-au recoltat probe biologice. Din acel moment au trecut 3 luni fara ... (vezi toată discuția)