Bruta a scris:
Perioadele la care faceti referire in memoriu, 01.08.1969- 14.01.1972 si 01.04.1974- 01.09.1975, nu se incadreaza in perioada 01.04.1992-01.04.2001.
--------------------------------------------------------------------------------
* Ord 50/1990 si Ord 125/1990 au fost completate in 1994 cu alte puncte. Cat priveste Ord. 50/90, anexa 2, pct 154, exista, ... o sa-l scriu luni aici, in forma sa initiala, intrucat nu-l am in forma electronica.
Exista , desigur.. pentru ca. pct. 154 anexa 2, din Ord, 50/90 este mentionat si pe adeverintele colegilor cu care a lucrat si care au iesit la pensie deja..
Cat priveste ADRESA pe care am expus-o aici este de ras. NU-mi puteam imagina ca in afara de faptul ca ..nu i se iau in calcul toate drepturile , i se mai trimite o astfel de adresa, cu o motivatie foarte "inteligenta" .
Cei de la cjp SE DESCALIFICA, PUR SI SIMPLU ! Iata :
- ii "pierd " adeverinta de grupa II - depusa prin registratura , cu numar de inregistrare
- nu-i valorifica sporul pe 3 ani , de 5 % inscris in c.m.
- nu-i valorifica sporul de toxicitate -conditii deosebite, din adeverinta legal intocmita.
Dupa memoriu facut, a aflat sarmana femeie ca dupa 43 ani de munca se alege doar cu sporul de vechime... si cam atat..
Tot e bine ca.. cei de la CJP ,au solicitat ei, lichidatorului unitatii respective, o alta adeverinta de grupa adeverinta pierduta de ei, printre dosare, iar despre sporurile nevalorioficate AFIRMA in scris, ca nu se pot acorda deoarece perioadele respective "nu se indacreaza in perioada 1992- 2001." ::) Ciudat raspuns.... Merita pusi la colt , cei ce fac asemenea afirmatii scrise , in numele institutiei. Se fac de rusine...
@freeelis
Tot acolo am gasit si eu, Ord. 50/90 publicat, insa doar pana la pct. 130 - deci doar anexa 1 si mai departe nu este publicat.
Va multumesc tuturor