va rog sa ma consiliati in ceea ce priveste urmatoarea problema:
in prezent am cim suspendat intrucat ma aflu in concediu de crestere copil pana in luna august. firma la care sunt angajata si-a inchis punctul de lucru unde imi desfasuram activitatea (nu mi-au transmis in scris acest lucru), iar acum cand i-am contactat mi-au oferit un post la un alt punct de lucru al firmei (la peste 400km distanta). intrucat din motive obiective nu pot accepta acest post, cum trebuie sa procedez? ma incadrez la articolul 65 din CM?
precizez ca inca nu mi-am gasit alt loc de munca, astfel ca daca imi dau demisia nu pot beneficia de somaj.
va multumesc.
@tudorvaleriu: revin cu o intrebare vis-a-vis de pct. 3 de mai sus: "In timpul preavizului nu va puteti deplasala 400 de Km de domiciliu, mai ales ca aveti si copil mic. Angajatorul va ponteaza si va plateste in aceasta perioada pe un stat de plata suplimentar."
am contactat firma cf. celor indicate, sunt in mare masura de acord cu desfacere cim cf. art 65 CM, insa problema este ce se intampla in perioada de preaviz, eu neprezentandu-ma la sediu, data fiind distanta. le-am spus de pontarea pe un stat de plata suplimentar, insa d-soara de la resurse umane mi-a spus ca nu a auzit de asa ceva.
imi puteti spune ce este acest stat de plata suplimentar? se face cu 0 lei drepturi salariale cuvenite in perioada de preaviz?
va multumesc.