Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

Eladaela 
	    	Utilizator

Eladaela 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 loricica79	                   

as dori sa stiu  ce am de facut pt a actiona in instanta fostul sot pt neplata pensie copil?X-( (vezi toată discuția)
	                    loricica79	                   

as dori sa stiu  ce am de facut pt a actiona in instanta fostul sot pt neplata pensie copil?X-( (vezi toată discuția)

sinoesasha	                   

anul trecut mi-am dat sotul in judecata pentru pensie alimentara. intretimp am bagat si divortul si am obtinut custodia totala a copilului, plus obligatia ca ... (vezi toată discuția)
	                    sinoesasha	                   

anul trecut mi-am dat sotul in judecata pentru pensie alimentara. intretimp am bagat si divortul si am obtinut custodia totala a copilului, plus obligatia ca ... (vezi toată discuția)

casanova30bc	                   

Buna seara am o sentinta in care scrie negru pe alb ca fosta sotie sa plateasca pensie alimentara incepand din momentul introducerii actiune adica spt ... (vezi toată discuția)
	                    casanova30bc	                   

Buna seara am o sentinta in care scrie negru pe alb ca fosta sotie sa plateasca pensie alimentara incepand din momentul introducerii actiune adica spt ... (vezi toată discuția)