avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general control de fond la firma de termopane
Discuție deschisă în Contabilitate în general

control de fond la firma de termopane

are cineva idee pe ce se mai pune accent la o firma de termopane in cazul unui contro de fond? (in afara de intrari,iesiri,fise de magazie,bonuri de consum materii prime,salarii...)
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 21:39, 17 Iulie 2010
registru inventar, registru jurnal, balantele de verificare, registru fiscal!
da si astea.ma gandeam daca trebuie altceva decat in mod normal.auzisem ca ar trebui si ceva acte pt resturile ce raman in urma procesului de transformare a materiilor prime in produse finale.stiti ceva legat de asta?
multumesc.
ce si cât se folosește, ce, cât și cum se folosește ce rămâne o cam stabilește tehnologul, și se regăsește într-o fișă de producție. în contabilitatea financiară se trimit consumurile și valorile valorile obținute din producție.

ar fi culmea ca ăștia care ne controleaza, să ne învețe și producție.

un control de fond se desfășoară cam așa: vin pe capul tău o armată (acum, dacă îi mai reduc, poate vin mai puțini)., stau mult ca să-și justifice activitatea - dacă se întorc la sediu sunt trimiși în alt control, așa că o lălăie pe la controlat. trebuie să-i ții cu pizza, etc. dacă îî intrebi chestiuni de fond, legate de control, habar n-au, dar gasesc ei că n-ai rotunjit a-urile și o-urile suficient și te ard.

dacă sunt excepții, ele sunt de salutat.

nu-i bine să te iei cu iei în gură, chiar dacă ai dreptate, că nu știi ... ruda cui, sau amanta cui este controlorul.

o variantă ar fi să apelați , pe lăngă contabilul propriu, la consultanța unui "cabinet" de contabilitate al unei soții de ... controlor. #-o

știu că toată lumea știe chestiunile astea, că evită să le discute, și .... merge treaba. poate ar trebui și aici să se intre în normalitate, să fim controlați cu bun simț și competență profesională. e umila mea părere :">
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iulie 2010
memitsc, utilizator
saru' mana!o sa ma duc poimaine chiar bine dispusa datorita tie.(in timpul controlului eu o sa stau sa compar realitatea cu ce ai spus tu aici...sa vedem rezultatele).ce mai conteaza acum ce finalitate va avea controlul,atata timp cat voi afla daca e asa cum ai spus sau nu!:giggle:
a si mi-am mai amintit o chestie: inventarele sa fie ok , in caz de nevoie si stocurile aici ar putea sa ii intereseze, o verificare prin sondaj!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila puncte de lucru AncaUrda AncaUrda O societate comerciala care are mai multe puncte de lucru: un magazin, un restaurant si o balta de pescuit, ce evidente contabile trebuie sa tina la fiecare ... (vezi toată discuția)