avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copil inscris in pasaportul mamei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copil inscris in pasaportul mamei

Buna ziua,
As dori sa va intreb urmatorul lucru: Sunt cetatean moldovean, rezident in Romania, casatorita cu cetatean roman, si am dori sa plecam in afara, in Italia pentru o scurta calatorie de o saptamana, pentru un training, si vrem sa plecam toti trei, adica impreuna si cu baiatul Pasaportul baiatului care are 4 ani a expirat, iar un pasaport nou ar costa in jur de 3 mln. Vroiam sa va intreb daca este obligatoriu sa ii fac un alt pasaport, daca copilul este treut in pasaportul meu care este un pasaport moldovenesc? mentionez ca copilul are si cetatenie romana si moldoveana, iar noi vom pleca impreuna cu tatal copilului, sotul meu care este cetatean roman, si astfel vom pleca fara a ne lua viza
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:07, 18 Iulie 2010
Este obligatoriu ca minorul sa aiba pasaport individual.
Trebuie sa ii faceti altul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate trece vama un minor? vovasw vovasw eu am facut la copilul meu pasaport strain .Vreau sa ma duc an Rusia.Am s-al pot trece peste granite fara procura de la sot? (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)
Cetatean modovean in romania, drept de circulatie cu masina inmatriculata in ue cuziamusia cuziamusia cetatean moldovean cu cetatenia romana (a depus juramantul si a primit certificatul de cetatean roman, dar inca nu detine actele romanesti - cod numeric, ... (vezi toată discuția)