avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatorieimobiliara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatorieimobiliara

am platit avans pt un apartament in cluj 5400 euro nestiind ca la acel constructor i se cere insolventa,lucru care sa si intimplat.va rog sa-mi spunetidaca si cum imi pot recupera banii.multumesc anticipat.#-o detin antecontrectul facut la notar pt acel apartament nou cu plata in rate 15 ani direct la constructor care este subiectul discutiei(intrebarii).
daca s-a deschis procedura insolventei va trbui sa va inscrieti cu suma platita la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare- cumparare imobil nerespectat rala rala Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil. In februarie 2009 am incheiat un astfel de ... (vezi toată discuția)
Civil-imobiliare Paula123456789 Paula123456789 buna seara, am semnat un antecontract vanzare cumparare pentru un imobil cu 47.500 euro.primul termen de predare a fost 15.09.2021. pe vremea aceea nici nu era ... (vezi toată discuția)
Faliment ansamblu rezidential - am antecontract vanzare-cumparare costinbularca costinbularca Am facut un antecontract de vanzare-cumparare (facut la notar, etc) care a fost inregistrat in cartea funciara. Asta a fost in anul 2008. Acest contract a fost ... (vezi toată discuția)