avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cutia postala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cutia postala

Vad ca nimeni nu si-a pus inca aceasta problema: cat de legal e sa umpli cutia postala a unei persoane cu tot felul de reclame ? Exista, in dreptul romanesc, ceva care sa lamureasca aceasta problema ?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:11, 14 August 2007
nu este ilegal, dar in tarile mai civilizate se respecta placuta ....cu va rugam fara reclame...... si mai au puse in casa scarilor la blocuri niste lazi mari in care lumea le pune si apoi se refolosesc sau cine stie ce....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce putem face impotriva lipirii pe scara a reclamelor nedorite? petrimanu petrimanu Stimati Domni/Doamne, In ultima perioada suntem tot mai mult \"bombardati\' cu oferte si recame ale diverselor firme si supermarketuri. O parte din ele sunt ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in nesimtire. ContSters194220 ContSters194220 Buna ziua. Detin un magazin la parterul unui bloc, iar dimineata cand deschideam gaseam mereu gunoi aruncat pe scari si pana azi nu stiam cine il arunca. ... (vezi toată discuția)
Cutie postala sparta, lacate furate de 5 ori Miki_lfm Miki_lfm Am si eu o problema, de cateva luni cutia postala este sparta, 5 lacate au fost furate.Am vb cu administratora blocului, dar nu are ce sa faca nu tine de ... (vezi toată discuția)