avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN 8020
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN 8020

Buna ziua,

As dori infiintarea unui pfa cu obiectele 7311 - activitati ale agentiilor de publicitate si 8020 - instalare siteme video, alarme etc. De la Registrul Comertuluimi-au spus ca 8020 este cod interzis si ca nu se poate. Mai multe detalii - ioc! Va intreb nu se poate sub nicio forma, sau e nevoie de anumite avize? Daca da, care sunt si cum se obtin?
Sau nu e poate ca si pfa, ci doar ca SRL?

Multumesc mult,
Nicoleta
Cel mai recent răspuns: nicoletastoian11 , utilizator 13:04, 20 Iulie 2010
7311 il poti desfasura si ca PFA
8020 este intradevar o activitate care se desfasoara in conditii speciale . Chiar daca iti faci SRL va trebui sa indeplinesti anumite conditii speciale . Pentru mai multe informatii intra pe : www.onrc.ro --> nomenclatorul CAEN --> activitati desfasurate sub conditie --> Lista cuprinzand activitatile interzise a fi desfasurate de unele categorii de agenti economici detalii ( pagina 6 din 7 ).

Succes
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inreprinderea individuala poate avea ca activitate comertul cu amanuntul al sistemelor de alarma aruaina aruaina Buna seara, Ma intereseaza daca prin infiintatrea unei Intreprinderi individuale, se poate adauga si activitatea de comert cu amanuntul ale sistemelor de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d - agentie imobiliara cretzu194 cretzu194 Buna seara, am 21 de ani, lucrez de aproape 2 ani in domeniul imobiliarelor, dar a venit momentul sa incep ceva pe cont propriu. M-am gandit foarte serios sa ... (vezi toată discuția)
Stabilire activitate pfa ioanapopescu ioanapopescu Buna ziua, As dori sa imi infiintez un PFA si am cateva intrebari: 1.Daca la infiintare PFA se pot specifica orice coduri CAEN sau acestea trebuie ... (vezi toată discuția)