avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contact de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contact de vanzare cumparare

Daca s-a facut un contract de vanzare cumparare cu dovada platii si cu clauza de uzu fruct intre partinti si un copil. Ce sanse are celalalt copil sa atace contractu si sa castige . Contractul poate fi atacat in timpul vietii parintilor si dupaia?
Cel mai recent răspuns: geomih , utilizator 15:30, 20 Iulie 2010
In timpul vietii parintilor nu se poate ataca acel contract deloc, iar dupa moartea lor, daca intr-adevar au fost intrunite conditiile pe care le-ati enuntat mai sus, il poate ataca, dar fara sorti de izbanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare iuliaiulia1972 iuliaiulia1972 Buna ziua, se poate face act de vanzare cumparare catre unul dintre copii, fara prezenta sau stirea altui copil? Apartamentul este cumparat de catre parinte ... (vezi toată discuția)
Modificare acte propietar casa raluci_b raluci_b Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum este cel mai bine sa procedez. Sun casatorita de 2 ani, sotul meu a mai fost casatorit inainte si are un copil din prima ... (vezi toată discuția)
Proprietate g.roxanastan g.roxanastan Parintii mei vor sa imi lase prin vanare cumparare cu clauza habitat si ingrijire. Vreau sa investesc pe teren si sa stiu sigur daca fratii mei dupa decesul ... (vezi toată discuția)