avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate solicita sechestru asigurator in cazul meu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate solicita sechestru asigurator in cazul meu?

Societatea comerciala careia i-am inchiriat apartamenul nu si-a respectat obligatiile contractuale in sensul neachitarii unor sume de bani certe si eligibile. Voi cere in instanta rezolutiunea contractului si obligarea de a plati aceste sume .
Intrebare : pot sa pun si un capat de cerere solicitarea de instituire a unui sechestru asigurator asupra bunurulilor mobile existente in apartamentul meu pana la plata datoriei?
Cel mai recent răspuns: mata2 , utilizator 22:59, 21 Iulie 2010
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator ELENA Enache ELENA Enache Societatea unde lucrez este cu capital integral de stat. Ea nu-si mai poate onora obligatiile salariale si nici contractele incheiate pana acum . In contractul ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator calinionut calinionut Speta pe care doresc sa o prezint aici si cu privire la care sper ca voi primi ceva sfaturi se refera la o actiune in pretentii nascute in urma unui pretins ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator canto canto Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este articolul in care se prevede termenul dupa care se instituie sechestru asigurator pe bunurile firmei pentru neplata ... (vezi toată discuția)