MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 ramonamadalin	                   

buna ziua.Sunt impreuna cu sotu meu de 8 ani,casatorita de 5 ani si avem un copil de 4 ani.Relatia noastra nu a fost un trai bun niciodata,dar cand nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    ramonamadalin	                   

buna ziua.Sunt impreuna cu sotu meu de 8 ani,casatorita de 5 ani si avem un copil de 4 ani.Relatia noastra nu a fost un trai bun niciodata,dar cand nu mai ... (vezi toată discuția)

georgewb70	                   

Sunt casatorit din 1998 cu actuala nevasta. In 2004 aceasta a divortat incredintandu-ise minorul, dar dupa 6 luni a revenit si am trait in concubinaj pana in ... (vezi toată discuția)
	                    georgewb70	                   

Sunt casatorit din 1998 cu actuala nevasta. In 2004 aceasta a divortat incredintandu-ise minorul, dar dupa 6 luni a revenit si am trait in concubinaj pana in ... (vezi toată discuția)

DOROS	                   

Daca eu ,sotia si copilul in varsta de 8 ani suntem cetateni romani dar suntem momentan in Spania de un an. 
Sotia mea este amanta patronului meu de doi ani ... (vezi toată discuția)
	                    DOROS	                   

Daca eu ,sotia si copilul in varsta de 8 ani suntem cetateni romani dar suntem momentan in Spania de un an. 
Sotia mea este amanta patronului meu de doi ani ... (vezi toată discuția)