avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanatate

Un statistician trebuie sa dea examen de grad si i s-a facut adresa catre DSP dar acum,i se spune ca se ocupa Primaria de acest examen. Medicii si asistentele nu apartin in continuare de DSP?
Cel mai recent răspuns: andralex , utilizator 13:10, 22 Iulie 2010
dar nu si aceeasi functie... nu fac aceeasi munca... Asistentul cu bolnavul si tratamentul,iar statisticianul cu actele statistice....
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
imi pare rau dar insist cu riscul de a deranja. Pe mine ma intereseaza cine se ocupa de partea medicala,DSP sau Primarie.Dati-mi voie sa va contrazic in ceea ce privesc statisticienii,ei fac parte din partea medicala.
Tocmai dvs ati scris mai sus, ca ati primit chiar de la DSP o instiintare prin care va informeaza ca SE OCUPA PRIMARIA. de organizarea concursului.Asta nu inseamna ca este angajata primariei... statisticianul va lucra in cadrul Spitalului a carui angajat este..
Pe mine, aveti tot dreptul sa ma contraziceti.... fara sa ma deranjeze chiar :) dar ramane sa... ii puteti contrazice chiar pe cei de la DSP ..... este tot un drept al dvs - poate vor reusi sa va lamureasca mai bine... daca nu au reusit prin adresa pe care au emis-o deja,catre dvs.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Nu s-a primit nici-o adresa,totul a fost verbal.Eu astept din partea prietenilor de pe acest forum sa imi dea partea legala.Sa fiu mai explicit. Acum la descentralizare ce face primaria,ce face DSP-ul.Partea medicala a cui ramane?A DSP-ului sau a Primariei.Ca daca partea medicala ramane a DSP-ului si stastisticianul ramane al DSP-ului. VAiiiiii.....cata nebunie,nu mai inteleg nimic,nici nu mai stiu sa explic.Legile......legile......vai,noi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca ??? michelina1971 michelina1971 Sunt asistent medical si lucrez in serviciul de statistica si informatica medicala al unui spital. In biroul de statistica, mai sunt si doua statisticiene. De ... (vezi toată discuția)
Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)
Particpare concurs angajare ContSters373867 ContSters373867 Buna ziua, postez in legatura cu un examen de ocupare a unui post de statistician la stat (spital). Am vrut sa depun dosarul dar mi s-a spus din start ca nu ma ... (vezi toată discuția)