avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Particpare concurs angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Particpare concurs angajare

Buna ziua, postez in legatura cu un examen de ocupare a unui post de statistician la stat (spital). Am vrut sa depun dosarul dar mi s-a spus din start ca nu ma incadrez pt statistician principal deoarce nu am vechime in specialitate ( 4 ani specialitate sau in munca, asa scrie in lege). Am inteles acest lucru dar situatia e un pic ciudata si anume: eu am lucrat ca referent in serv statistica timp de 1 an si 8 luni, dupa care am fost mutat in alt departament (sectie ) tot ca referent dar cu activitate de registrator medical unde sunt si in acest moment. ( mentionez ca la statistica sunt si registratori). Intrebarea mea e de ce nu pot pune dosarul daca activitatea care o desfasor e si de statistica, diferenta fiind doar ca nu mai fac parte din serv statistica.

Alte discuții în legătură

Incadrarea din economist in statistician Frantz10 Frantz10 Buna ziua , Lucrez intr-un spital orasenesc din 2012 incadrata pe perioada determinata pe un post de ecomomist in locul unei colege care este in fara plata . ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)
Salarizare indrecan_cg indrecan_cg Lucram in sectorul bugetar, suntem registratori medicali . Pana acum am beneficiat de %spor de sectie. Pentru a nu mai obține acest spor s_a dat decizie de ... (vezi toată discuția)