tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 violeta ap	                   

Va adresez rugamintea de a-mi da informatii privitoare la urmatorul aspect>
In cazul reorganizarii unei institutii publice una dintre functiile de conducere ... (vezi toată discuția)
	                    violeta ap	                   

Va adresez rugamintea de a-mi da informatii privitoare la urmatorul aspect>
In cazul reorganizarii unei institutii publice una dintre functiile de conducere ... (vezi toată discuția)

Tinca1	                   

Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)
	                    Tinca1	                   

Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)

stefanapalaghie	                   

Sub invocata oug 63/2010, ne olbliga, sa facem o cerere ca sa putem participa la ,,concursul \"de restructurare ce se va da in curand. Cine nu inainteaza o ... (vezi toată discuția)
	                    stefanapalaghie	                   

Sub invocata oug 63/2010, ne olbliga, sa facem o cerere ca sa putem participa la ,,concursul \"de restructurare ce se va da in curand. Cine nu inainteaza o ... (vezi toată discuția)