Vreau sa cumpar de la un minor de 17 ani o casa in constructei, construita pe un teren concesionat. Parintii copilului traiesc amandoi si nu sunt divortati.
Pot cumpara de la acest copil inainte sa faca 18 ani?
Daca parintii sunt in viata trebuie sa merg la Autoritatea tutelara? sau semneaza parintii ca si reprezentanti legali ai copilului?
Cum se procedeaza?
Mentionez ca defapt casa am inceput eu constructia si la momentul acela stiam ca tatal este concesionarul terenului acum am descoperit ca defapt este copilul de 17 ani.
Cum pot trece acum casa pe numele meu fara sa am probleme si fara sa fac multe "valuri".
Pe "incredere" v-ati facut cu o super problema pe cap. Ar fi trebuit ca macar sa cereti titlul pe teren, dar de-acum asta e. De cumparat puteti cumpara de la un minor, dar in loc sa va coste doar constructia si intabularea, acum o sa va coste si vanzarea.
Teren concesionat
orelly
Buna ziua, ma poate ajuta cineva, doresc sa cumpar un teren concesionat de la o persoana fizica care a participat la licitatie in 2002, si sunt curios daca imi ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune
alypop_81
In 2003 am cumparat un pamant cu concesiune pe 25 de ani unde am construit o casa impreuna cu fostul meu sot.Pe casa nu am nici un act doar autorizatia de ... (vezi toată discuția)