avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozite si taxe-vinzare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozite si taxe-vinzare masina

Daca, in calitate de persoana fizica, vind un autoturism proprietate personala cu 7000 euro, ce obligatii de plata am ca si vinzator: impozit, tva,......Va rog un calcul concret.Va multumesc celor care ma ajuta.
Cel mai recent răspuns: bibibossu , utilizator 17:49, 22 Iulie 2010
nici o obligatie. Trebuie doar sa-ti platesti toate impozitele la administratia locala, pentru a/ti putea elibera viza pe fisa de inmatriculare si fisa fiscala cu sold zero. Acestea ajung la noul proprietar. Sa pastrezi o copie a cererii de radiere si in general la toate. Posibil sa te trezesti in timp restant la taxe si impozite, adica sa nu/ti fi radiat masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in eu am vandut masina. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Borza Borza Buna.Societatea pe actiuni x vinde on autoturim unei persoane fizice. Tranzactia s-a facut eliberandu-se o factura. Persoana fizica vinde la randul sau mai ... (vezi toată discuția)