avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... legea 132/2010
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

legea 132/2010

buna ziua,, va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca ong-urile de utilitate publica trebuie sa se supuna noii legi 132/2010.
Cel mai recent răspuns: cata1569 , utilizator 12:43, 2 August 2011
Legea se aplica numai institutilor publice , nu si ONG-urilor (fie ca sunt sau nu de utilitate publica).
multumesc frumos pentru raspuns
Legea se aplica si in cazul unei societati comerciale, aceasta societate fiind o filiala a unei companii nationale?
Obiectul legii nr.132/2010 il constituie instituirea obligativitatii colectarii selective a deseurilor in institutiile publice, astfel cum sunt definite in Legea nr. 500/2002 privind finantele publice, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si in institutiile in care statul este actionar majoritar, numite in continuare institutii publice.
O intrebare . Cosurile selective pot fi de orice fel , nu ? De exemplu acestea merg folosite [ link extern ]
? Sa nu ne apucam sa facem o achizitie de nu stiu cate bucati si dupa sa vedem ca trebuiau nu stiu ce cosuri omologate sau ceva :)
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 August 2010
vietnam, utilizator

Alte discuții în legătură

Gunoiul menajer la locul de munca AlexCea AlexCea Buna ziua, De la 1 mai, angajatorul ne-a anuntat ca se vor pune in sediul de birouri cosuri pentru reciclare, hartie, plastic, metal si sticla. Nimic rau in ... (vezi toată discuția)
Norme de respectat privind protectia mediului de catre un magazin vintzi vintzi Buna ziua, in cazul unui magazin aflat intr-o comunitate rurala (desi nu are mare importatanta, decat ca si colectare selectiva a gunoiului de catre ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)