avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

buna ziua,
sunt insarcinata in 5 luni iar tatal copilului nu cred ca va vrea sa recunoasca paternitatea.intrucat el va pleca in septembrie la munca in irlanda,deci nu voi cunoaste domiciliul acestuia in vederea actionarii in judecata pentru stabilirea paternitatii imi puteti spune ce as putea face?
el are domiciliu stabil si in ro pe care il cunosc.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: nic1 , utilizator 11:48, 23 Iulie 2010
buna ziua.
dupa ce veti naste copilul, daca intr-adevar tatal acestuia nu va dori sa-l recunoasca, puteti sa-l chemati in instanta , pt. stabilirea paternitatii si obligarea sa la plata pensiei alimentare .
daca dansul are domiciliul in romania , il veti cita la aceasta adresa .

daca reusiti sa-l determinati sa va comunica adresa unde va locui in irlanda, citarea se va face la adresa respectiva.
va multumesc
in caz ca acesta nu va vrea sa se prezinte pt obstructionarea peocesului ce se va intampla,deoarece voi cere un test de paternitate pt care tre sa fie prezenti mama, tatal si copilul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori,situatie complicata bebedavid bebedavid Am o poveste mai complicata dar sper sa primesc un raspuns din partea d-vostra.Pe scurt , l-am cunoscut pe sotul meu in 1999,ne-am casatorit in anul 2002,dar ... (vezi toată discuția)
Buns ziua, fiul meu a avut o relatie,domnisoara a ramas insarcinatà ... Iona1960 Iona1960 Buns ziua, Fiul meu a avut o relatie,domnisoara a ramas insarcinatà dar s-au despartit. De atunci nu i-a mai raspuns la mesaje. Noi, familia ,am sustinut ... (vezi toată discuția)
Testul adn pt paternitate mihaela2000 mihaela2000 Acum deschid proces de paternitate.Baietelul meu are 10 luni,se poate cere doar testul ADN fara a se mai cita martori? Nu ca nu ar fi, dar sunt prieteni comuni ... (vezi toată discuția)