avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in specialitate

in cazul transformarii unui post de natura contractuala in functionar public m-ar interesa cum se calculeaza vechimea in munca daca persoana respectiva s-a angajat in anul 2005 iar anterior nu a mai lucrat nicaieri.Se calculeaza de la data incadrarii in 2005 cand a lucrat pe studii medii si cand a lucrat prima data in baza unui CIM sau de la data absolvirii bacului chiar daca nu a lucrat pana in 2005.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 16:24, 23 Iulie 2010
De la data primei incadrari.
Multumesc frumos!
Vechimea in munca nu este acelasi lucru cu vechimea in specialitatea studiilor.

HOTÃRÂRE nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici

Art. 3 lit. l) vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice - experienţa dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfăşurat o activitate într-o funcţie de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învăţământului în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilors Februarie18 Februarie18 Am lucrat ca agent de politie din 2011 pana in 2016, la serviciul financiar din cadrul unui inspectorat de politie. La sfarsitul anului 2016 am participat la ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor galgo galgo Dacă în acceaşi perioada au existat 2 contracte individuale de munca, respectiv una în perioada august 2013-iunie 2016 ( 2 ani şi 11 luni - funcţia de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate nicucont nicucont Sunt absolvent al unei facultati cu profil economic dar indeplinesc o functie cu studii medii in cadrul unei primarii (referent contabil). Se considera vechime ... (vezi toată discuția)