avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

cum poate obtine o persoana radierea mai multor autovehicule daca nu are in posesia ei contractele de vanzare cumparare ci doar actele masinii si sotul ei care a fost proprietarul de drept a acestora a decedat?
Cel mai recent răspuns: lori_moldovan , utilizator 15:57, 24 Iulie 2010
s-au vandut? daca s-au vandut, de ce mai are actele masinii?
trebuie sa dezbata succesiunea dupa sot
Dumneata in ce calitate adresezi intrebarea? Daca vrei un raspuns pertinent trebuie sa precizezi daca esti cumparatorul sau aveai drept de succesiune in vreun fel.
Am pus intrebarea in numele sotiei defunctului. Sotia spune ca exista o intelegere intre sotul ei si cumparatori ca in momentul in care expira itp, el sa le faca si abia apoi sa procedeze la radierea autovehiculelor de pe numele lui si transcrierea lor pe numele cumparatorilor.Sotia nu stie ce a facut sotul ei, cui i le/a vandut, nu mai are contractele de v-c, in schimb are cartile de identitate ale autovehiculelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini vandute miorita_m miorita_m Buna ziua Am si eu o intrebare legata de modalitatea de radiere a unei masini. Masina a fost vanduta ,iar in momentul vanzarii s-a incheiat la un birou de ... (vezi toată discuția)
Impozit gaby&zlato gaby&zlato Buna seara. Sotul meu a decedat in luna iulie 2017 si am deschis succesiunea dar nu se poate continua din cauza unor impozite auto neplatite. Masinile nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune si vanzare Vladdu Vladdu Buna ziua, se da urmatoarea situatie, Sotul a decedat si se doreste vanzarea anumitor bunuri. Mostenitorii sunt sotia si copilul (major). Acesta avea in ... (vezi toată discuția)