avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rog ajutor - neplata de factura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rog ajutor - neplata de factura

Buna ziua,
Indraznesc sa intreb aici deoarece nu cunosc foarte bine procedurile.
Iata situatia:
- detin societate comerciala SRL
- in data de 17.07.2007 am emis factura catre o alta societate in valoare de1850 RON
- pe factura este specificat 'Se achita cu OP' (nu am pus termen de plata deoarece firma si respectiv administratorul firmei imi sunt cunoscuti si au mai cumparat de la societatea mea)
- factura este semnata de catre cumparator, la fel si certificatul de garantie pe care scrie AM PRIMIT si semnat de cumparator.

Este 24 August 2007 si inca nu am primit nici un ban de la aceasta firma.
Va rog frumos care sunt solutiile (daca exista) pentru recuperarea sumei .

Va multumesc frumo, astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: rodicastan10 , utilizator 15:06, 21 Octombrie 2007
Da factura a fost semnata. Multumesc de informatii. {edit} ce presupune aceasta conciliere
Altcineva are alta opinie ?
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2007
adi6982, utilizator
Serioz...nu are rost sa te chinui sa-i mai cauti...cred ca ai facut toate demersurile sa-ti recuperezi banii tai

Fa notificare prin avocat...ca poate se va speria...si vor actiona in consecinta.... SPune-le ca taxele de notificare...pt avocat si executor pot fi foarte mari...si vor fi obligati si pe acestea sa le plateasca

Cred ca sunt convinsi ca nu vei face nimic...si de aceea te evita...prietenii adevarati nu se ascund ...iti spun adevarul si se gaseste oricand o solutie

Asta in situtia in care vrei cu orice pret sa-ti recuperezi banii.... pt ca s-ar putea sa nu vrea sa fiti prieteni
Multumesc de incurajari.
Am spus ca sunt cunoscuti in nici un caz prieteni si DA vreau sa-mi recuperez banii.
CONCILIEREA inseamna ...sa vina la un loc si la o ora stabilita, in notificare pe care le-o trimiti...si sa gasiti o solutie...sa-i mai amani...sa-ti plateasca in rate..etc
Notificarea este calea cea mai sigura, prin posta cu confirmare de primire.

Alte discuții în legătură

Somatie de plata eleonora craciun eleonora craciun Buna, In cazul in care clientul nu achita facturile de marfa catre o societate comerciala, aceasta din urma inainte de al actiona in justitie pe client ii ... (vezi toată discuția)
Debit restant-penalitati ContSters154162 ContSters154162 In contract se prevede: \"pentru orice intarziere a platii peste termenul scadent se vor percepe penalitati de intarziere de 0,2%/zi intarziere\". ... (vezi toată discuția)
Convocare conciliere LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Doresc si eu sa ma ajutati cu un model de notificare in vederea concilierii pentru un debit pe care o societate il are de incasat de la un client. Multumesc ... (vezi toată discuția)