avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce articol?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce articol?

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema;
Doresc sa dau in judecata o persoana, pentru restituirea unei sume de bani.Problema este ca nu stiu in baza carui articol,drept civil, trebuie sa formulez cererea.
Puteti sa ma ajutati?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Tubultoc , Avocat 13:32, 29 Iulie 2010
sfatul meu este sa descrieti pe larg cum s-au petrecut lucrurile intrucat la instanta nu veti avea ocazia sa o mai faceti decat poate la final, cand se va discuta fondul. In procesele civile partile sunt intr-adevar citate, dar nu sunt audiate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune impotriva unei societati de asigurari. allyynnutza allyynnutza Acum 2 zile am avut un accident, cineva a intrat cu masina sa in mod intentionat in masina mea, in trafic. Am mers la politie, s-a facut pana la urma ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata MaiaY MaiaY Am depus cerere de chemare in judecata debitor pentru neplata taxa scolara, insa am gresit temeiul de drept, in sensul ca am trecut si oug 5/2001 privind ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare capritetl capritetl doresc sa stiu cum sa recuperez taxa de prima inmatriculare pe care am achitat-o in anul 2007 in valoare de 8000 lei . mentionez ca mai am doar chitantele de ... (vezi toată discuția)