avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Pe data de 10 mai 2010 am cumparat o Dacia Logan noua prin programul rabla. 15 zile mai tarziu, respectiv pe 25 mai 2010, am achitat la FISC suma de 2080 RON reprezentand taxa de poluare in vederea inscrierii in circulatie cu numerele definitive.
Intrebarea mea este daca se pot recupera cei 2080 RON pe care i-am platit pentru taxa de poluare si daca da cum se procedeaza sau mai exact ce trebuie sa fac.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 17:38, 27 Iulie 2010
Nu puteti recupera aceasta taxa...ea se recupereaza la vehiculele sh care au fost inmatriculate anterior in UE si au platit o asemenea taxa cand au fost noi ( la prima inmatriculare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto?!?! 30vld 30vld Buna ziua tuturor, am nevoie de o informatie in legatura cu o taxa auto nerecuperata. Am cautat pe forumuri si am gasit n\'spe mii de raspunsuri. Am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Frauda sau lipsa de profesionalism in cazul calcularii taxei de poluare? vivi.sarbu vivi.sarbu Precum se stie, taxa de poluare se calculeaza si in functie de vechimea automobilului. Cazul unui automobil cumparat de la reprezentanta cu documentele ... (vezi toată discuția)