avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... retragere asociat dintr-o societate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

retragere asociat dintr-o societate

urmatoarea situatie: o SC are un credit contractat iar unul din asociati sustine ca se retrage din societate dar ca isi asuma si creditul adica sa se treaca creditul pe dansul ca persoana fizica, asa s-a convenit cu ceilalti asociati. totusi este posibil asa ceva? stie cineva, a mai intalnit cineva un caz asemanator? va rog poate-mi raspundeti, multumesc!
Cel mai recent răspuns: sabinna , utilizator 22:26, 27 Iulie 2010
Cred ca chestiunea asta nu se poate rezolva decat la Banca care a acordat creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de garant ipotecar iulia75 iulia75 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: In ce conditii o persoana juridica poate garanta cu un bun propriu un credit acordat unei ... (vezi toată discuția)
Retragere actionar cu preluare imobile venere venere Buna ziua! Suntem o societate cu 4 actionari, detinem parti sociale in mod egal. Un actionar (25% ) doreste retragerea din societate cu preluarea unor imobile ... (vezi toată discuția)
Actionar in srl meruta florentina meruta florentina buna seara daca ma puteti ajuta si indruma ,detin ca actionar in sc ,srl 20% parti si asi vrea sa renunt sa ies din firma ,fara sa am pretenti la ceva din ... (vezi toată discuția)