avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibil furt supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibil furt supermarket

Intru destul de des in supermarket(la cumparaturi) cu ochelarii de soare pe care i-am cumparat din acelasi supermarket fara ca cineva sa-mi spuna ceva.Intrebare.:Pot fi acuzat de furt la un moment dat de catre magazin atunci cind ies cu ochelarii,neavind bonul la mine(pt.ochelari)si in conditiile in care ochelarii expusi la vinzare nu au nici un antifurt?(de curiozitate intreb).
amitza a scris:

BX a scris:

Da' ce suntem teroristi la trecerea prin aeroport ? Sa dovedeasca aia ca-i produsul lor, daca au cum. Daca nu, mult succes. N-au ce sa faca.

e destul de usor, mai ales daca exista si o camera de luat vederi care arata cum persoana ia ochelarii din raft si ii pune pe cap, dupa ce le rupe eticheta ;)

Da, exista camere de supraveghere.
Daca luati o pereche noua fara drept vor vedea.
Totusi nu se leaga chiar aiurea de oameni...
Daa multumesc pt.raspunsuri.Binenteles ca toate mag.au camere de supraveghere dar ma indoiesc ca vad chiar toate detaliile.Problema e ca nu scrie nicaieri mare si vizibil la intrare faptul ca eu inainte sa intru tre'sa ma caut prin buzunare,geanta si sa vad ce am la mine care ar putea sa aiba si ei la vinzare si sa le stampilez.ambalez in pungi speciale ca sa nu fiu acuzat de furt.Chestia cu ruptul etichetei se face f.usor fara sa te vada nimeni pe camera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Buna - probe acuzatie de furt dumutaadrianred dumutaadrianred Intr-un dosar penal, in care doua persoane sunt acuzate de furt calificat, in urma prezentarii rechizitorului,apar ca si probe amprente si........cam atat. ... (vezi toată discuția)