care sunt pasii de parcurs pentru a vinde un SRL?
ma intereseaza pentru ca un anume asociat la firma x a vandut firma (SRL),intocmind un contract de vanzare cumparare prin notar,a incasat banii pe firma si a lasat o procura noului cumparator (nu stiu sigur ce prevede) dupa care a plecat in Italia.Nu e de gasit.
Cine se ocupa de modificarile care trebuiesc facute la ONRC?.
Cine are obligatia de plata a impozitului minim?-(consider ca fiind datoria firmei noul cumparator are acesta obligatie)
Firma avea datorii la fisc -cine este raspunzator cu achitarea acestora?
poate ONRC inregistra suspendarea firmei pe o perioada de 3 ani facuta in numele vechiului asociat daca acesta are contract de vanzare cumparare a firmei de la inceputul lunii iunie 2010.
as avea multe intrebari de pus dar ma multumesc cu raspunsuri si pentru acestea
va multumesc pentru ajutor=D>
Daca eu intentionez sa iau un asociat care sa fie si administrator, este posibil sa nu pot face asta daca am datorii la stat? Acest asociat vine cu niste contracte in derulare cu ajutorul carora, ne putem reveni. Adica sa nu imi dea voie administratia (daca asa ii vine ei) sa fac asta?
Multumesc mult anticipat
Daca asociatul vine cu un aport propriu, care va avea ca urmare majorarea capitalului social al firmei, il veti putea introduce in firma fara probleme.
Situatia descrisa de d-voastra difera de cea descrisa de initiatorul topicului si are ca scop redresarea firmei.
Nu veti face o cesiune de parti sociale, ci o majorare de capital social prin aportul noului asociat, caruia i se vor atribui parti sociale nou create.
Cesionare firma
un om simplu
Buna,
Am o societate comerciala (srl) la care sunt asociat unic iar in ultima perioada am avut pierderi mari si a trebuit sa inchid un magazin si am acumulat ... (vezi toată discuția)