avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contracte de publicitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contracte de publicitate

Buna ziua.
Se pot incheia doua contracte de publicitate intre doua parti , intr-o luna, dar cu obiectul contractului diferit?
Multumesc.

As mai avea inca o intrebare.

In ce lege sau cod civil sau comercial, as putea gasi daca se pot incheia mai multe contacte intr-o luna, intre aceleasi firme, dar cu obiectele contactelor diferite?
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 17:44, 28 Iulie 2010
:O nu puteti incheia decat un contract pe cincinal...
la exceptional, cu voia mea, puteti incheia cate vreti...daca va permite bugetu'
:banned:
sunteti primarie? ca atfel nu vad sensul intrebarii dvs? dvs puteti incheia intr-o lubna cate contracte vreti, daca sunteti firma privata! sau poate mai puneti o data intrebarea? ca nu se prea intelege.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la stat si asociat/administrator s.r.l. IB IB Permite legislatia ca un asociat sau/si administrator de S.R.L. sa fie angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma de stat? Sunt firme ... (vezi toată discuția)
Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)
Legitimare Arghirescu Arghirescu Buna ziua, Am doua speze si va rog sa ma ajutati sa le clarific: am fost sa impart pliante intr-un complex comercial unde isi desfasoara activitatea ... (vezi toată discuția)