avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... inm =dezamagire totala
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

inm =dezamagire totala

e prima oara cind dau admitere la inm si ultima.Dezamagire toatala 6 grile anulate din cauza dificultatii? Oare cind s au intocmit testele nu se stia asta,nu si au asumat consecintele ,urmarile acestui test aberant?????6 grile oficial anulate pt dificultate nu k majoritatea ar fi fost altfel plus ce era inafara materiei dc nu se anuleaza si aia ,intrebari interpretative etc.Sa fim seriosi cel putin pt mine inm nu mai prezinta credibilitate ,trebuiau sa si asume greselile si sa anuleze intreg examenul nu sa faca balamucul asta .Poate intra vreun stimabil sa citeasca si parerile celor care au participat la examenul de admitere inm nu k ar conta........
Cel mai recent răspuns: Pretor , utilizator 00:17, 4 Septembrie 2007
B-) Nu credeam vreodată că voi da dreptate celor care critică exemenul de admitere la I.N.M., dar de data aceasta nu pot să neg incorectitudinea şi neprofesionalismul comisiei de examinare. Parcă de data aceasta -mai mult ca altă dată - au dorit să se întreacă pe ei înşişi în lipsa de respect faţă de candidaţi şi până la urmă în lipsa de respect datorat principiilor pe carele invocă cu atâta patos mereu.
Anul acesta, încă de la primul contact al candidaţilor cu examinatorii, aceştia din urmă au vrut să arate că ei sunt ceva sau cineva, iar candidaţii nu sunt decât nişte simpli plătitori de taxe de examinare - cei de la sala 102 B.N. - ştiu la ce mă refer.
Mulţi au dreptate când spun că au existat întrebări interpretabile, şi mai ales, în unele lucrări de grile răspunsul corect era cel greşit de la I.N.M..
... Dar nu trebuie ca toate aceste situaţii să constituie motive de dezarmare în faţa unui vis care pentru unii reprezintă ţelul în viaţă, trebuie doar să înţeleagă că - deşi doar din an în an pot da la I.N.M. - mai au şanse de îndeplinire a visului lor, adică mai au ocazii de reuşită, ... şi gândiţi-vă că pot fi eşecuri mai mari decât neadmiterea la I.N.M.. ;)
,,Invata sa judeci drept''=D>
Si apropo rezultatele se afiseaza azi nu stiu ink mai sper sa vdm nu trebuia sa mi indici site ul inm nu ti era logic k l stiu ?????????????
sunt dezgustat!!!!! ati vazut ce rezultate!!!!!!
au corectat inai grilele, au vazut ca nu aveau decat vreo 40 de oameni admisi si ce au zis....... hai sa anulam si noi asa vreo doua intrebari la nimereala asa........ ca sa nu zica lumea ca nu a luat nimeni
RUSINE examenul trebuie anulat! e inadmisibil>>>>
anul trecut s-a anulat o intrebare care nu era in programa< dar ca sa anulazi 6 intrebari, nu si-au facut nici un calcul la ce fel de rezultat poate duce asta!
Chiar am crezut mereu ca e un examen corect... anul trecut ajm facut 77 de puncte, dar anul asta a fost infernal.
Spuneti-mi si mie ce nu aveau clar intrtebarile din penal care au fost anulate....
Sau cea cu retractul litigios? sau cea din procedura civila< ca de dificultate, ca in muncii pot fi doi judecatori...... povesti... au vazut ca au facut un examen teribil de greu si acum au dat-o la intors ca sa intre cineva.
Singurele dupa parerea mea care nu erau corecte era intrebarea cu donatorul si cea cu deposedarea prin violeta....... erau niste aberatii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(asa e dezamagire totala nu pot sa cred cita lipsa de seriozitate la un examen national.Si pt mine e prima oara si mi a lasat un gust amar :( trebuia anulat intreg examenul ce garantie am eu k notarea a fost corecta? pe mine m a dezavantajat total aveam 4 grile corect din cele 6anulate :( asta e .Kiar k a fost bataie de jok .

Alte discuții în legătură

Grile inm 2006 addonys2004 addonys2004 cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari.... (vezi toată discuția)
Teste EmiliaS EmiliaS Buna, am o intrebare pentru cei care se pregatesc sau care au trecut deja examenul la inm: ce parere au despre grilele din culegerea Veronicai ... (vezi toată discuția)
= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)