avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
Cu cel putin 60 de zile inainte de data desfasurariie xamenului de admitere, Consiliul UNBR comunica catre barouri si face publice data, tematica si bibliografia examenului.
Cu cel putin 60 de zile inainte de data desfasurarii examenului de admitere, Consiliul UNBR comunica catre barouri si face publice data, tematica si bibliografia examenului.
merci mult. deci, pana una alta eu sa ma apuc de invatat:( in mare tematica cred ca va fi aceeasi...
Si eu am terminat facultatea anul acesta si voi sustine examenul de admitere . Din informatiile pe care le am , sigur sedinta UNBR pentru adoptarea regulamentului de admitere este pe 21 , 22 septembrie, moment in care se va stabili atat bibliografia si tematica cat si subiectele unice la nivel national. din experienta anilor trecuti ceea ce se schimba sunt doar subiectele si bibliografia( avand in vedere multitudinea de lucrari aparute), mai putin tematica. Bafta multa tuturor!!!!!!!
eu mai citesc cate ceva pana dau ei bibliografia, macar sa nu uit ce am invatat pt licenta. Fac tot posibilul pt a-mi face rost, in mare parte de cartile cerute de UNBR in bibliografie, dar nu cred totusi ca voi reusi sa invat numai dupa autorii de la Bucuresti. oare in ce masura conteaza numele autorului, atata timp cat inveti materia, o stapanesti si tii cont si de ultimele modificari?:-/ ati trecut (cu bine) de examenul acesta, invatand si dupa cartile profesorilor vostri din facultate? mult spor la invatat celor care s-au apucat deja de invatat!;)

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)