avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comercializarea produselor traditionale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comercializarea produselor traditionale

buna ziua.
as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale.
va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne afumata in gospodaria proprie in conditii de igiena foarte bune?spre exemplu cei care vand in targirile de produse traditionale sunt producatori autorizati sau detin un srl sau af?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nefis , utilizator 08:43, 31 Iulie 2010
A-ti mai pus aceasta intrebare in data de 25.07.2010. Verificati raspunsul primit atunci.
Detin certificat de producator.
d-le avocat Mihail,
va multumesc mult ptr raspuns dar am repetat intrebarea in speranta ca voi mai primi si alte raspunsuri.nu ptr ca nu am verificat raspunsurile anterioare.
va doresc mult succes in activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)
Carnet de comercializare pentru vanzari online Centaphi Centaphi Buna ziua! Pot fi folosite atestatul de producator + carnetul de comercializare pentru vanzari online de legume? Sau pot fi folosite doar in ... (vezi toată discuția)