avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare act constitutiv

ce ar trebui sa cuprinda dosarul pentru reg comertului in cazul modificarii actului constitutiv prin modif obiectului de activitate
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 11:47, 30 Iulie 2010
cum stabilesc ce declaratie trebuie sa depun: model 1, 2 sau 3?

ms
declaratia model 1 este necesara atunci cand nu se desfasoara nici o activitate la sediul sau in afara sediului/ a sediilor secundare
declaratia model 2 necesara atunci cand vreti sa autorizati activitati care se cor desfasura la sediul social, in afara sediului sau a sediilor secundare;
declaratia model 3 necesara atunci cand modificati o declaratie data anterior

Exemplu: aveti un certificat constatator pentru sediu social cu anumite activitati. Atunci cand ati completat obiectul de activitate cu activitati noi, pe care ulterior le veti desfasura la sediu, veti completa declaratia model 3 cu activitatile noi si cele vechi si veti atasa la dosar si certificatul constatator pe care il doriti sa-l schimbati. In schimb veti primi unul nou cu noile modificari

Din cate stiu nu aveti nevoie de timbre judiciare, iar certificatul de inmatriculare va fi schimbat doar in cazul in care schimbati activitatea principala
in concluzie, daca modificarea obiectului de activitate reprezinta de fapt o reformulare fata de forma initiala, completez decl model 2?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare/schimbare activitate firma diana83 diana83 In prezent detin o firma ce are ca domeniu principal de activitate consultanta si furnizare de softwere. Doresc sa imi fac un magazin virtual prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Cod caen - activitati de recrutare si plasare a fortei de munca Adela.Alexandra Adela.Alexandra Buna ziua, O firma care si-a inceput activitatea cu codul CAEN principal 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management dar care, in prezent, ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen 9604 MIRELA DOBOSAN MIRELA DOBOSAN Buna, as dori sa stiu si eu daca am codul 9602 si am in salon tunel cu infrarosu, solar si masaj am nevoie si de acest cod 9604? daca da cit ma costaq sa il ... (vezi toată discuția)