avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale formulare si taxe
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

formulare si taxe

Buna ziua,
As dori sa stiu ce formulare si taxe sunt necesare pt inchiderea unui punct de lucru si deschiderea altuia la registrul comertului.
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 13:34, 30 Iulie 2010
hotarare a asociatilor ,ctr pt punctul de lucru si cereri completate
modelul de cereri ma intereseaza si taxele....
dosar cu sina, 5 timbre jud de 0,15lei, formularele le veti lua de la registrul comertului.In aceeasi hotarare se hotaraste inchiderea si deschiderea.act aditional la statut si actul constitutiv actualizat.
la deschidere ai nevoie de Cererea inregistrare in regist com si declaratia model 2 in 5 ex in care se trece cod CAEN al pct de lucru.
la inchidere declaratia tip - cerere mentiuni-
taxele variaza in functie de nr de caractre care il contine hot AGA, iar in c-ta nu se mai folosesc timbrele!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru ContSters78427 ContSters78427 Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator claudiaP claudiaP Buna ziua! In cazul in care se doreste schimbarea administratorului, care este procedura ce trebuie urmata? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Punct de lucru-registrul comertului Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Vreau sa imi infiintez un punct de lucru in Bucuresti. As vrea sa stiu ce documente trebuie intocmite si tarifele. (vezi toată discuția)